Certificat TEHNIC:

Începând din noiembrie 2021, piloții noștri, precum și procesul de fabricație și instalare, sunt certificați conform Avis Technique n°3.3/21-1044_V1, eliberat de Centrul Științific și Tehnic al Construcțiilor, in Franta.

Avis Technique (aviz tehnic) în construcții este o evaluare a aptitudinii pentru utilizare a procedeelor inovatoare de construcție, formulată de un grup de experți reprezentativi ai profesiei. Aceasta rezultă dintr-un proces lung de analiză detaliată a capacităților și se concentrează în special pe utilizarea produsului și pe teste. Această analiză este realizată de Grupurile Specializate (GS) ale Comisiei însărcinate cu Formularea Avis Technique (CCFAT), care sunt alcătuite din 22 de grupuri de experți reprezentativi ai profesiei. Compoziția grupurilor este publică.

Alte certificări și calificări
Avem brevete depuse pentru produsele noastre. Unele produse sunt protejate prin modele înregistrate. Pentru a asigura calitatea fabricației, suntem calificați de către DEKRA pentru procedeele de sudură pe care le utilizăm în atelier și pe șantier. Garantie decenală și durata de viață a piloților vizați Oferim o garanție decenală asigurată de o companie locală pentru lucrările noastre. Durata de viață a piloților poate ajunge până la 120 de ani și depinde de protecția anticorozivă dorită, precum și de durata de viață prevăzută pentru construcția susținută de piloți.

Suntem Certificati ISO 9001 privind managementul sistemului de calitate.

Certificare de management al calităţii ISO 9001